Weboldal készítés

Internet az üzleti világban

Egyre több cégvezető felismerte, hogy a jelenlét és információ közlés legnagyobb szelete az interneten található. Ez a felismerés az első lépés egy weboldal készítéséhez.

Az a korosztály, akik még a nyomtatott médiában és egyéb interneten kívüli forrásból keres információt sajnos egyre kisebb. Egy-két évtizeden belül már minden ember az elsődleges információit az interneten keresztül fogja beszerezni.

Hatékony megoldás

Rendkívül sok értékesítési forma létezik, és mindig lesznek újak is. Annak tudatában, hogy az ügyfelek, vásárlók és vendégek jönnek-mennek, valamint, hogy egy új ügyfél megszerzése mennyi pénzbe, időbe és munkába kerül, még mindig egy jól elkészített weboldal a leghatékonyabb megoldás.

A weboldalunkra érkező látogatók az első percekben döntenek arról, hogy maradnak-e az oldalon.Viszont az első benyomás megismételhetetlen.

Weboldal készítés

Akár 3 héten belül elkészítjük a modern, reszponzív, tartalomkezelő felülettel rendelkező weboldaladat. Munkánkra 1 év garanciát vállalunk és az átadás után még 1 hónapig elvégezzük az apróbb változtatásokat. Kizárólag olyan határidőre vállaljuk a megrendeléseket, melyeket be is tudunk tartani. Fontosnak tartjuk a biztonság és bizalom megteremtését a közös munkában. A munka végén átadjuk a projekt teljes körű dokumentációját.

Webáruház

Nincs olyan lehetőség, amit a WooCommerce magyar nyelvű webáruház ne tudna. Nem véletlenül használják őket a világ több ezer weboldalán más-más formában és kialakításban. Egyszerű adminisztrációs felületeken keresztül bármikor átállíthatjuk webáruházunk bármely pontját, könnyen megváltoztathatjuk a termékek megjelenítését vagy árazását és más tulajdonságait. A keresőbarát alapok minden általunk használt webáruházban alapvetően készen állnak a honlap jó helyezését segítő munkára. Ezek használata nem varázslat, de egy jó beállítással megnyerő helyezéseket érhetünk el.

Az elsődleges kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás telefonon illetve email-ben történik. Igény esetén illetve ha szükséges a személyes találkozó is megoldható. Ebben a fázisban megismerjük az elképzelésedet, célod és igényedet a munkával kapcsolatban. Ezt a felmérést a lehető leg részletesebben igyekszünk elvégezni, hiszen ez egy fontos rész a feladat felérképezésének és az ajánlat elkészítésének.

Elkészítjük ajánlatunkat és bemutatjuk neked. Itt a főbb fázisokat és részfeladatokat valamint az árat ismertetjük.

Amennyiben tetszik az ajánlatunk, elkészítjük a vállalási szerződést, melyben lefektetjük a teljes projekt részleteit. A szerződés részét képezi egy jelképes megbízási díj előleg. Ez az összeg a vételár részét képezi. Kizárólag abban az esetben minősül át bánatpénzé, amennyiben a megrendelő valamilyen oknál fogva meghiúsítja a projekt megvalósulását. (Nem fizeti be a domain név/tárhely díjat, nem véleményezi a készültségi fázist, elérhetetlenné válik stb…)

A tartalom összeállítása. Itt kérjük tőled azokat az anyagokat amik rendelkezésedre állnak és szeretnél a honlapodon látni. A szöveges és média elemeidet email-ben vagy felhőbe feltöltött formában várjuk tőled. Természetesen, ha nincsenek ilyenek semmi gond! Mi biztosítunk számodra jogtiszta minőségi képeket a weboldaladhoz. A szöveges tartalomban is segítünk. Egy céges logó is jó lenne. Ha nincs és szeretnél, mi tervezünk neked.

Elkészítjük a designt. A weboldal tényleges megjelenését, kinézetét hűen tükrözi, de funkcionalitásával még nem rendelkeznek. Színek, képek, elrendezések, menüpontok stb…Ezt a teszt oldalt kérjük, hogy véleményezd és mi kijavítjuk ha valami nem megfelelő.

Az összes al oldal és tartalom elkészítése feltöltése. Ebben a fázisban történik a felhasználói funkciók elkészítése és/vagy megvalósítása. A különböző alkalmazások bekötése programozása. Ez jelenti a Weboldal tényleges kivitelezését.

Az oldal rendelkezésedre bocsájtása. Ebben a szakszban történik a végelszámolás is , ahol a befizetett előleg levonásával a fennmaradó vételár része kerül kiegyenlítésre. Ha szükséges bemutatjuk hogyan tudod kezelni a weboldalad. Megtudhatod hogyan frissítsd új tartalommal a kezelő felületeden keresztül. Esetleg kisebb módosítások végrehajtását is eltudod majd végezni.

Átadjuk a projekt teljes dokumentációját. Felhasznált elemek, felhasználói nevek és jelszavak amikre szükséged lesz később vagy nélkülözhetetlen volt a megvalósításhoz.

Szükséges, hogy oldalad megkapja a rendszeres karbantartást. Nagyon fontos a biztonság érdekében, hogy ne légy sebezhető. A zökkenőmentes működéshez is ajánlott, hogy el legyenek végezve a szoftver frissítések. Ide kattintva tudj meg többet a témával kapcsolatban.

A domain név a netes megjelenés egyik alapköve. Nélküle nem léteznének könnyen megjegyezhető weboldalak, csak titokzatos számsorok. A domain regisztrációs szabályzat értelmében .hu domain nevet Európai Unió állampolgára vagy nem Uniós állampolgár de magyarországi letelepedési engedéllyel rendelkező természetes személy vagy Európai Unió területén bejegyzett szervezet regisztrálhat. Adminisztratív kapcsolattartónak csak olyan természetes vagy jogi személy jelölhető meg, aki magyarországi postacímmel rendelkezik, és magyar nyelvű kommunikációra képes. Külföldi domain-igénylő vagy domain-használó köteles az igényléssel egyidejűleg ilyen adminisztratív kapcsolattartót meghatalmazni.

Domain foglaltság ellenőrzése >>