WEBANALITIKA

Látogatottság elemzés és statisztika

MI AZ A DIGITÁLIS WEBANALITIKA?

_____

A Google Analytics az egyik legnagyobb web- és digitális analitikai rendszer, ami már évek óta segíti a honlaptulajdonosokat, hogy minél jobban megértsék látogatóikat és ez alapján optimalizálják tartalmaikat. Magyarországon is ez a legelterjedtebb mérési rendszer. Az Analytics rendkívül mélyreható elemzéseket tesz lehetővé, melyek beállításához és alkalmazásához már szakszerű segítséget érdemes igénybe venni. Ráadásul akár 2-3 havonta jelennek meg újabb funkciók, frissítések a Google Analytics rendszeréhez, így ezek követése még további erőforrást és odafigyelést igényel. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk önnek kiaknázni eme nagyszerű lehetőséget és ez által növelni weboldala hatékonyságát.

google analytics

MI AZ A DIGITÁLIS WEBANALITIKA?

_____

A Google Analytics az egyik legnagyobb web- és digitális analitikai rendszer, ami már évek óta segíti a honlaptulajdonosokat, hogy minél jobban megértsék látogatóikat és ez alapján optimalizálják tartalmaikat. Magyarországon is ez a legelterjedtebb mérési rendszer.

Rendkívül mélyreható elemzéseket tesz lehetővé, melyek beállításához és alkalmazásához már szakszerű segítséget érdemes igénybe venni.  2-3 havonta jelennek meg újabb funkciók, frissítések a Google Analytics rendszeréhez, így ezek követése még további erőforrást és odafigyelést igényel.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk önnek kiaknázni eme nagyszerű lehetőséget és ez által növelni weboldala hatékonyságát.

google analytics

Google Analytics

Magyarországon is ez a legelterjedtebb mérési rendszer weboldalunk teljesítményére

 

KINEK JÓ MEGOLDÁS AZ ANALITIKA?

_____

Aki tudni szeretné az alábbiakat: Milyen oldalról érkeznek a látogatóim? Melyek azok a termékeim vagy szolgáltatásaim, amik vonzzák a látogatókat? Mik a legnépszerűbb tartalmaim, termékeim vagy szolgáltatásaim? Miért van az, hogy sok a látogatóm, mégis csak kis részükből lesz vásárló? Miért van, hogy sokan elkezdik a vásárlási folyamatot, de csak kis részük fejezi be?

web analytics

KINEK JÓ MEGOLDÁS AZ ANALITIKA?

_____

Aki tudni szeretné az alábbiakat: Milyen oldalról érkeznek a látogatóim? Melyek azok a termékeim vagy szolgáltatásaim, amik vonzzák a látogatókat?

Mik a legnépszerűbb tartalmaim, termékeim vagy szolgáltatásaim? Miért van az, hogy sok a látogatóm, mégis csak kis részükből lesz vásárló? Miért van, hogy sokan elkezdik a vásárlási folyamatot, de csak kis részük fejezi be?

web analytics
Share This